Нашият екип

СИМЕОН СПАСОВ
БИЗНЕС РАЗВИТИЕ

Хей, аз съм Симо и съм родом от Шумен.Бих се описал като любител баскетболист, подправен с щипка любов към кучета.Вярвам, че природата ни дарява с богатствата си и ни облагодетелства с плодородието си.Достигането до всички тези земни блага е едно неспирно пътешествие и преоткриване на силата на природата чрез малките, но не и забравени, български производители. Пътуване, през което те каня да преминем заедно и през което ще ти разкрия даровете на майката природа.

АЛЕКСАНДЪР ИВАНОВ
ВДЪХНОВИТЕЛ НА ПРОЕКТА

Привет, аз съм Александър. Аз съм човекът, който денонощно ври и кипи в каузата Магазин Козметика. Отговарям за процесите в проекта и за това да работим като една добре смазана машина. Моя задача е и непрестанно да мотивирам целия екип, но всъщност всички са толкова нахъсани, че ме оставят без работа!Но толкова за мен. Важното тук е какво правим – даваме платформа на многобройните качествени български производители и правим пътя ти до наистина здравословните продукти по-лек и интересен.Надяваме се, че ще бъдем част от твоя нов, по-пълноценен и балансиран начин на живот!

ВИКТОР ИВАНОВ
МАРКЕТИНГ ДИРИГЕНТ

Аз съм човекът, отговорен за онлайн маркетинга на Магазин Козметика, рекламата, твоето изживяване в нашата платформа и страхотните имейли, които получаваш.

  • Търсиш Магазин Козметика в Google? Намираш ни.
  • Магазин Козметика в Facebook? Там сме.
  • Магазин Козметика в Instagram? И там сме.
  • Известни личности говорят за Здравe & Вино? Да, и за това сме се погрижили.

Когато видиш реклами на Магазин Козметика, знай, че са от мен! Аз съм тук, за да съм сигурен, че най-стойностната информация ще достигне до теб!

Магазин Козметика да е!