Въпроси и отговори

1. Направих поръчка от Онлайн магазин Лили Дрогерие, но праткта ми не пристига?

Една от най-често срещаните причини за това е недовършена поръчка. Ако завършите правилно поръчката си, ще получите автоматичен и-мейл от нас, че сме получили поръчката Ви, и че тя се обработва. В допълнение ще получите обаждане от нас за потвърждение. Ако не получите и-мейл няколко минути след завършване на поръчката, или ние не Ви се обадим до 24 часа, то поръчката не е завършена.

2. Как мога да заплатя за направена поръчка?

Има 2 начина по които може да заплатите Вашата поръчка:

  • Заплащане при доставка – заплащате цената на вашите покупки на Куриера, когато той осъществи доставката до посоченият от вас адрес.
  • Плащане с карта (Дебитна или кредитна) – заплащате единствено цената на вашите покупки, чрез виртуален ПОС терминал Borica E-payment. Избирайки тази опция, вие трябва да въведете данните на вашата карта (Борикс, Maestro или Visa) , след което да потвърдите плащането. Цената на доставката се заплаща директно на Куриера.

3. Как мога да проверя статуса на поръчката ми?

Вие ще получите 2 потвърдителни и-мейла, които указват, че сме получили поръчката Ви и я подготвяме за изпращане. Когато изпратим поръчката, автоматично ще получите допълнителен и-мейл. Ако не сте сигурни, че сте завършили правилно поръчката си и не получавате и-меил от нас, моля, потърсете ни на +359 2 4138 999.

4. Как мога да откажа своята поръчка?

За да промените своята поръчка е нужно да изпратите имейл до shop@magazin-kozmetika.com възможно най-бързо (не по-късно от 6 часа след направената поръчка), като съобщите вашите данни, номера на товарителницата генериран от online платформата на Speedy и идентификационният номер на вашата поръчка.

5. Как мога върна своята поръчка?

Според чл.41(1) от Общите условия Доставчикът възстановява получените суми по банков път, по посочена от клиента банкова сметка. /в т.7 по-горе/;В този срок клиентът е длъжен да съхранява стоките и да не нарушава тяхното качество и цялост на опаковката.

5.1. Възстановяване на сума свързана с поръчка

  • В случаите когато стоката е заплатена с наложен платеж, ние ще възстановим вашата сума по банков път.
  • Ако сте заплатили чрез карта, стойността ще ти бъде върната на картата, с която сте платили.Клиентът заплаща транспортните разходи при връщане на стоката.

* При банков превод могат да бъдат начислени допълни такси за банковия превод.

6. За колко време ще пристигне поръчката ми?

В повечето случаи доставката се извършва в рамките на 3 работни дни, в зависимост от наличността на поръчаните продукти в склада на Магазин Козметика. Ако се наложи забавяне, ние ще Ви уведомим чрез и-мейл или телефонно обаждане.

7. Как мога да получа фактура за направена поръчка?

Всички клиенти, които желаят да получат фактура за направените покупки, трябва да имат регистрация в онлайн магазина. Нужно е да попълнят пълни и верни данни по задължителните реквизити за фактура : наименование на фирмата,адрес, Булстат/ ЕИК и идентификационен номер по ДДС. Ако лицето е физическо лице – предоставя трите си имена, ЕГН и адрес.